ΣΤΡΑΤΗΓΕΛΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου παρέχει σύγχρονα προγράμματα σπουδών με γνώμονα την επιστημονική κατάρτιση των σπουδαστών του. Η πολυνησιωτικότητα  του ιδρύματος μας, όπου εδρεύει με 17 πανεπιστημιακά τμήματα σε 6 διαφορετικά νησιά καθιστούν ιδιαίτερη την ακαδημαϊκή πραγματικότητα  των φοιτητών τόσο κατά την φοίτηση όσο και μετά από την απόκτηση του τίτλου σπουδών. Επίσης οι  6 διαφορετικές ακαδημαϊκές μονάδες καταλήγουν ώστε η καθεμία να φέρει διαφορετικά διοικητικά χαρακτηριστικά και τοπικές ιδιαιτερότητες.

Οι γνώσεις και οι εμπειρίες που απέκτησα στις 2 θητείες μου ως πρόεδρος του Φοιτητικού ΤΠΤΕ «Στρατής Ελευθεριάδης – Τεριαντ» τα ακαδημαϊκά έτη 2015-2017 σίγουρα είναι ένα χρήσιμο εφόδιο. Πλέον ως απόφοιτοι, με μία άλλη οπτική, οφείλουμε να συμμετέχουμε και να επηρεάζουμε τις διαδικασίες συλλογικά, με σκοπό να παρατηρήσουμε, να προβληματιστούμε και να προτείνουμε ώστε να πετύχουμε τους στόχους του συλλόγου όπως ορίζονται στο καταστατικό του. Με την συμμετοχή μου στον σύλλογο αποφοίτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου φιλοδοξώ να συμβάλλω σε όλα αυτά και ακόμα περισσότερα.

Σε αυτή την νέα πρόκληση κανείς δεν περισσεύει. Οι σύγχρονες ακαδημαϊκές ανάγκες, τα δεδομένα που μέρα με την μέρα και γενιά με την γενιά μεταβάλλονται  στην αγορά εργασίας απαιτούν συνολική επαγρύπνηση και έναν ενεργό Σύλλογο αποφοίτων που θα αλληλοεπιδρά με την κοινωνία προς όφελος των φοιτητών, των αποφοίτων και του ίδιου του Πανεπιστημίου Αιγαίου .

Κάνε click εδώ για να δεις το βιογραφικό μου

Επιστροφή στα μέλη του Δ.Σ.