ΚΟΜΟΝΤΑΧΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Αγαπητοί φίλοι,

Είμαι ο Γιάννης Κομονταχάκης, απόφοιτος του Τμήματος Γεωγραφίας, της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου από το 2000 έως το 2005 στη Μυτιλήνη υπηρέτησα το Σύλλογο Φοιτητών της Γεωγραφίας από όποια θέση και πόστο μου ζητήθηκε και μου προσφέρθηκε από την εμπιστοσύνη των συμφοιτητών μου. Μέσα από τη θητεία μου αυτή αγάπησα και δέθηκα με ισχυρούς δεσμούς τόσο με το Πανεπιστήμιο, όσο και με τους φίλους και συμφοιτητές μου. Δεσμοί που παραμένουν αδιάσπαστοι, όσο μεγάλη και αν είναι η διασπορά των αποφοίτων. Από τότε διεκδικήσαμε και εξακολουθούμε να διεκδικούμε ζητήματα  των φοιτητών και των αποφοίτων όχι μόνο της Γεωγραφίας, αλλά και ολόκληρου του Πανεπιστημίου.

Η κοινωνική μου δράση και προσφορά όμως δεν σταμάτησε εκεί, αφού συμμετείχα σε φορείς πολιτισμού και ομάδες νέων, ενώ από το 2015 διατελώ πρόεδρος του Δικτύου Πολιτιστικών και Κοινωνικών Φορέων του Δήμου Χερσονήσου με έντονη δράση και συμμετοχή σε τοπικές, εθνικές και ευρωπαϊκές στρατηγικές κυρίως στον τομέα του Πολιτισμού και της Νεολαίας. Αρωγός σε όλη μου την πορεία είναι η γνώση που απέκτησα κατά τη διάρκεια των σπουδών μου, όμως αγαπητοί μου φίλοι με προβληματίζει το γεγονός ότι πολλοί, αν όχι οι περισσότεροι, από τους φίλους και συμφοιτητές μου απασχολούνται επαγγελματικά σε τομείς όχι τόσο σχετικούς με το αντικείμενο των σπουδών μας.

Ο Σύλλογος  Αποφοίτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου μας δίνει τη δυνατότητα και την ευκαιρία να έρθουμε και πάλι κοντά. Να γνωριστούμε με τους νεότερους και τους παλαιότερους αποφοίτους. Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και σε συνεργασία πάντα με τις Ενώσεις Αποφοίτων όλων των Τμημάτων να επανεξετάσουμε τις μεθόδους και τις πρακτικές, να διεκδικήσουμε και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο εργασιακό μέλλον με προοπτικές επαγγελματικής απασχόλησης εντός Ελλάδας για όλους.

Κάνε click εδώ για να δεις το βιογραφικό μου

 

Επιστροφή στα μέλη του Δ.Σ.