Πραγματοποιήθηκε η 1η συνάντηση Αποφοίτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Ο Σύλλογος Αποφοίτων Πανεπιστημίου Αιγαίου σε συνδιοργάνωση με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου πραγματοποίησαν την 1η Συνάντηση Αποφοίτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην Αθήνα στις 17.12.2022 στο ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7, Σύνταγμα).

Η εκδήλωση-ημερίδα ξεκίνησε στις 09:00 και ολοκληρώθηκε στις 21:00 στο αμφιθέατρο του ΕΒΕΑ, με ταυτόχρονη ζωντανή μετάδοση μέσω ZOOM, καθώς και των social του ΣΑΠΑ.

Την εκδήλωση τίμησαν:

Στην ενότητα «Πανεπιστήμιο Αιγαίο και Τοπική Αυτοδιοίκηση» συμμετείχαν:

 

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης:

 

 

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις:

Τέλος, παρουσιάστηκαν 2 έρευνες που πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου για τη ζωή στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τη σύνδεση με την αγορά εργασίας, καθώς και έρευνα του Συλλόγου Αποφοίτων για την εξωστρέφεια του Ιδρύματος μετά την αποφοίτηση.

Αξίζει να αναφερθεί,  ότι στο lunch break, στο γεύμα και στο afternoon break προσφέρθηκαν παραδοσιακές τοπικές γεύσεις από τα νησιά στα οποία εδρεύει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου (Ρόδος, Σάμος, Μυτιλήνη, Χίος, Σύρος, Λήμνος), με την προοπτική να συνδέσουμε ακόμη περισσότερο το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, τους/τις αποφοίτους /ές του με τη νησιωτικότητα και την παραγωγή των νησιών.

Τέλος, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση της  2ης συνάντησης Αποφοίτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου για το έτος 2023-2024 με την προοπτική να θεσμοποιηθεί.

Οι αρωγοί της εκδήλωσης:

Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής -Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου – Δήμος Μυτιλήνης – Δήμος Δυτικής Λέσβου – Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης – Επιμελητήριο Λέσβου-Λήμνου

Οι συνεργάτες/τριες  της εκδήλωσης:

Εταιρεία Χρυσάφης, Παραδοσιακά Προϊόντα Λήμνου – Τυροκομείο Σαντζηλιώτης (Λέσβος) – Μελισσοκομική Δωδεκανήσου – Ποτοποιία Σπένζας-Ούζο ΒΕΤΟ (Λέσβος) – Ποτοποιία Γιανατσή (Λέσβος) – EΟΣ Σάμου – Κτήμα Χατζηγεωργίου (Λήμνος) – Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου – ΒΑΠ Ρόδου – Λουκούμια Συκουτρής (Σύρος) – Εκδοτική εταιρεία, Mythos Group

Σύλλογος Αποφοίτων

Πανεπιστήμιο Αιγαίου

 

Για φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης πατήστε : https://drive.google.com/drive/folders/1m4iQwTAO54_ys968_lavxSHcJlfBg2pl?fbclid=IwAR09XvSCt-1aPq0quD3ESxoj2IwftIznz04wNKGTizgkq93WTqERBphKrA0