ΚΕΙΣΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Είμαι ο Κεισογλου Παναγιωτης, απόφοιτος του τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στις Σέρρες όπου και δραστηριοποιούμε επαγγελματικά στο κομμάτι του εμπορίου και του διαδικτυακού εμπορίου.

Εδώ και πολύ καιρό υπήρχε υπήρξε μια μεγάλη συζήτηση με αρκετούς αποφοίτους σχετικά με το πως θα μπορούσαμε να συμβάλουμε στην ανάδειξη του Πανεπιστημίου Αιγαίου και μέσω ποιας θεσμικής λειτουργίας θα προωθούσαμε δράσεις και προτάσεις που αφορούν όλοι την κοινότητα των αποφοίτων.  Η ιδέα της δημιουργίας συλλόγου αποφοίτων Πανεπιστημίου Αιγαίου είναι κάτι που έβρισκε σύμφωνους τους περισσότερους και επιτέλους γίνεται πραγματικότητα. Θα προσπαθήσω με ό,τι μέσα και χρόνο διαθέτω να συμβάλλω ώστε αυτή η προσπάθεια να μη μείνει απλά στα χαρτιά.

Άλλωστε τα προβλήματα του πανεπιστημίου και των τμημάτων τα γνωρίζω αρκετά καλά όντας δραστήριος από την εποχή που ήμουν φοιτητής κατά την περίοδο 2006-2012 όπου και είχα την τιμή να υπηρετήσω το σύλλογο φοιτητών Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας ως μέλος του ΔΣ, ως μέλος της Γενικής Συνέλευσης Καθηγητών, αλλά και ως εκπρόσωπος των φοιτητών στη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου .

Τέλος δεν θα ήθελα να αποκρύψω πως εκτός από το ενδιαφέρον μου για το μέλλον του πανεπιστημίου ένας ακόμα λόγος που αποφάσισα να συμμετέχω είναι για να βρεθώ ξανά με φίλους που μας ενώνουν πολλά!

Με τη διάθεση για προσφορά, με γνώση για τα ουσιαστικά προβλήματα του πανεπιστημίου αλλά και με την εμπειρία από την καθημερινή τριβή με την αγορά είμαι έτοιμος να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για έναν σύλλογο αποφοίτων ουσιαστικό και αποτελεσματικό.

Επιστροφή στα μέλη του Δ.Σ.