ΣΤΡΑΤΗΓΕΛΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Είμαι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Πτυχιούχος (BSc) του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας & Επικοινωνίας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών και διπλωματούχος (MSc) του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής. Συχρόνως, έχω λάβει πλήθος επιμορφώσεων στον τομέα της πληροφορικής αλλά και στην εκπαίδευση ως καθηγητής ΠΕ86. Είμαι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών καθώς και μόνιμος κάτοικος Μυτιλήνης. Εργάζομαι ως Επιστημονικός Συνεργάτης του Βουλευτή νομού Λέσβου Χαράλαμπου Αθανασίου.

Με μεγάλη χαρά και πεποίθηση για την περαιτέρω ανάπτυξη του Συλλόγου Αποφοίτων υποβάλλω ξανά στην κρίση σας την  ποψηφιότητα μου. Η απόφασή μου αυτή, οφείλεται στη βαθιά πεποίθηση για την ανάγκη ενός αλληλέγγυου, δυναμικού, και αποτελεσματικού Διοικητικού Συμβουλίου. Πιστεύω ότι, με τη σωστή οργάνωση, στρατηγική σκέψη και δέσμευση προς το κοινό καλό, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που θα ευνοεί την ευημερία και την πρόοδο των αποφοίτων αλλά και την ενίσχυση του Πανεπιστημίου μας.

Η πορεία μου στον τομέα της Πληροφορικής με έχει εξοπλίσει με τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που μπορεί να αντιμετωπίσουμε ως κοινότητα. Είμαι αποφασισμένος να εργαστώ με συνέπεια, διαφάνεια και αφοσίωση, όπως έκανα ήδη ως Ταμίας του Συλλόγου καθώς και σε οποιαδήποτε αρμοδιότητα μου ανετέθη από τον Πρόεδρο ή το ΔΣ. Στόχος μου είναι να συμβάλω για ένα περιβάλλον όπου οι ιδέες και οι φωνές των αποφοίτων μας θα ακούγονται και θα συμβάλλουν στη εξέλιξη των αντικειμένων μας αλλά και την αντιμετώπιση όσων ζητημάτων προκύψουν και κυρίως της επαγγελματικής αποκατάστασης.

Καλώ όλους τους φίλους και τις φίλες μου να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια για μια κοινότητα πιο δυναμική, ενωμένη και προοδευτική. Με την υποστήριξή σας, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά που χρειαζόμαστε. Ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη σας και τη στήριξή σας την προηγούμενη φορά. Είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά για το κοινό καλό και να δημιουργήσουμε μαζί ένα καλύτερο μέλλον εφόσον με στηρίξετε με την ψήφος σας και με επανεκλέξετε στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο.

Καλή συμμετοχή σε όλες και όλους!

Επιστροφή στα μέλη του Δ.Σ.