Συνάντηση του ΣΑΠΑ με το Σύλλογο Αποφοίτων της Πανεπιστημιακής Μονάδας της Λήμνου

Ο Σύλλογος Αποφοίτων Πανεπιστημίου Αιγαίου, στο πλαίσιο της γνωριμίας με τους ήδη υφισταμένους Συλλόγους Αποφοίτων των τμημάτων, πραγματοποίησε συνάντηση γνωριμίας με το Σύλλογο Αποφοίτων του τμήματος «Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής» της Λήμνου.

Το ΣΑΠΑ εκπροσώπησε ο Πρόεδρος Ανδρέας Καρασαρίνης, ο Αντιπρόεδρος Κώστας Τσιαγκλιώτης, ο αρμόδιος για τα επαγγελματικά δικαιώματα Κωνσταντίνος Τσούλος, η αρμόδια για τη σύνδεση των αποφοίτων με την αγορά εργασίας Φλώρα Μαλασίδη και ο Υπεύθυνος εκ μέρους του ΣΑΠΑ για την ακαδημαϊκή μονάδα της Λήμνου, Γιώργος Μπλετσογιάννης. Το Σύλλογο Αποφοίτων της Λήμνου εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του, Κωνσταντίνος Γκεζέπης.

Ο ΣΑΠΑ ενημέρωσε για τους πυλώνες στους οποίους θέλει να κατευθυνθεί σε γενικό επίπεδο και ο Σύλλογος Αποφοίτων της Λήμνου αντίστροφα αναφέρθηκε στα προβλήματα που συναντούν οι απόφοιτοι κυρίως στο κομμάτι των επαγγελματικών δικαιωμάτων, καθώς και στα προβλήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο τμήμα στη Λήμνο. Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, δείχνοντας αφ ενός την προσπάθεια του ΣΑΠΑ να επικοινωνήσει με όλους τους αποφοίτους, αφ’ εταίρου ενημερώθηκε το ΔΣ για την άριστη δουλειά που ήδη επιτελεί ο Σύλλογος Αποφοίτων της Λήμνου.

Η χθεσινή συνάντηση ήταν απλά η απαρχή μίας σειράς συναντήσεων εργασίας με όλους τους υφιστάμενους Συλλόγους και σίγουρα η αφετηρία μίας καλής συνεργασίας με τους απόφοιτους του τμήματος της Λήμνου.