Συνάντηση του ΣΑΠΑ με το Σύλλογο Αποφοίτων ΤΜΟΔ της Πανεπιστημιακής Μονάδας της Χίου

Ο Σύλλογος Αποφοίτων Πανεπιστημίου Αιγαίου, στο πλαίσιο της γνωριμίας με τους ήδη υφισταμένους Συλλόγους Αποφοίτων των τμημάτων, πραγματοποίησε συνάντηση γνωριμίας με το Σύλλογο Αποφοίτων του “Τμήματος Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης » της Χίου.

Το ΣΑΠΑ εκπροσώπησε ο Πρόεδρος Ανδρέας Καρασαρίνης, ο αρμόδιος Οργανωτικού Δημήτρης Δημητρουλόπουλος, ο αρμόδιος για τα επαγγελματικά δικαιώματα Κωνσταντίνος Τσούλος, η αρμόδια για τη σύνδεση των αποφοίτων με την αγορά εργασίας Φλώρα Μαλασίδη . Το Σύλλογο Αποφοίτων του ΤΜΟΔ εκπροσώπησαν η Πρόεδρός του Ιωάννα Μητροφάνη και η Ταμίας Μαρία Παπαγεωργίου.

Ο ΣΑΠΑ ενημέρωσε για τους πυλώνες στους οποίους κινείται ήδη από την ημέρα της ίδρυσής του  και ο Σύλλογος Αποφοίτων ΤΜΟΔ αντίστροφα αναφέρθηκε στα προβλήματα που συναντούν οι απόφοιτοι κυρίως στο κομμάτι των επαγγελματικών δικαιωμάτων, Παράλληλα,  ενημέρωσε για όλες τις κινήσεις και δραστηριότητες  του Συλλόγου. Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, δείχνοντας αφ ενός την όρεξη για συνεργασία και από τις δύο πλευρές.

Η χθεσινή συνάντηση αποτελεί μία συνεχή προσπάθεια από το ΣΑΠΑ για να μπορέσει να συλλέξει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες αλλά και τα βασικά προβλήματα των υφισταμένων Συλλόγων με την προοπτική να μπορέσει να έχει πληρέστερη εικόνα για τη σημερινή κατάσταση των συλλόγων .