Συνάντηση του ΣΑΠΑ με την Πρυτάνισσα και την Αντιπρυτάνισσα του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Ο Σύλλογος Αποφοίτων Πανεπιστημίου Αιγαίου, πραγματοποίησε συνάντηση γνωριμίας με την Πρυτάνισσα κυρία Βιτσηλάκη Χρυσή, ενώ στη συνάντηση συμμετείχε και η Αντιπρυτάνισσα κυρία Θεοδωροπούλου Ελένη, η οποία από την πρώτη στιγμή είναι δίπλα στον ΣΑΠΑ.

Ο ΣΑΠΑ ενημέρωσε για τους πυλώνες στους οποίους κινείται ήδη από την ημέρα της ίδρυσής του  , τους στόχους μας , καθώς και πως αναμένεται να κινηθούμε το επόμενο διάστημα , δίνοντας βάση στα μεγάλα προβλήματα των αποφοίτων , στη διασύνδεση με την αγορά εργασίας, αλλά και τη δημιουργία μίας allumni κοινότητας.

Η Πρυτάνισσα ευχαρίστησε τα μέλη του ΔΣ για την πλήρη ενημέρωση , σχετικά με τα ζητήματα που θέσαμε, ενώ δήλωσε ενθουσιασμένη με το ποιοτικό στελεχιακό δυναμικό του ΣΑΠΑ . Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, δείχνοντας αφ ενός την όρεξη για συνεργασία και από τις δύο πλευρές, ενώ συμφωνήθηκε η μηνιαία συνάντηση του ΣΑΠΑ με την Πρυτανική Αρχή με σκοπό να συνεργαστούμε άμεσα με projects και υπαρκτά αποτελέσματα.

Η χθεσινή συνάντηση αποτελεί το πρώτο βήμα μίας υγειούς συνεργασίας που επιθυμούμε με την Πρυτανική Αρχή, ώστε να μπορέσουμε να εργαστούμε όλοι μαζί σε κοινά προβλήματα.

Άλλωστε το όραμα για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου του μέλλοντος μας ενώνει.