Συμμετοχή του ΣΑΠΑ στις ορκωμοσίες του ΤΟΔΙΤ και του ΜΠΕΣ σε Χίο και Σάμο αντίστοιχα

Πραγματοποιήθηκαν χθες ορκωμοσίες στις ακαδημαϊκές μονάδες της Χίου και της Σάμου. Ο Σύλλογος συμμετείχε στη διά ζώσης οκρωμοσία του τμήματος Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού στη Χίου με εκπροσώπους τον Δημήτρη Δημητρουλόπουλο και τον Ισίδωρο Κλούβα.  Κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας, ο Δημήτρης Δημητρουλόπουλος χαιρέτησε τις εργασίες εκ μέρους του Συλλόγου, ενώ ιδιαίτερη μνεία υπήρξε για το Σύλλογο από την Πρυτάνισσα κυρία Βιτσηλάκη , η οποία δήλωσε περήφανη για το νέο εγχείρημα που δημιουργήθηκε σε αγαστή συνεργασία με τη νυν Πρυτανική Αρχή.

 

Συγχρόνως, η ίδια παρέδωσε και τις δύο τιμητικές πλακέτες του Συλλόγου στον 1ο επιτυχόντα του προπτυχιακού και μεταπτυχιακού του Τμήματος Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού , ενώ δόθηκαν αναμνηστικά συμβολικά δώρα για κάθε απόφοιτο που ορκίστηκε χθες.

 

 

 

Στη Σάμο ο Σύλλογος εκπροσωπήθηκε στην εξ αποστάσεως ορκωμοσία του τμήματος ΜΠΕΣ από τον Πρόεδρο Καρασαρίνη Ανδρέα, ο οποίος δήλωσε περήφανος για τη σημερινή 1η ορκωμοσία στην οποία ο Σύλλογος συμμετέχει, ενώ ευχήθηκε σε όλους τους αποφοίτους καλή αρχή στο νέο τους ξεκίνημα.