Η 1η συνάντηση του ΣΑΠΑ (Reunion) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου είναι γεγονός!

Αγαπητοί απόφοιτοι ,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα πραγματοποιήσουμε την 1η συνάντηση αποφοίτων (reunion) του Πανεπιστημίου Αιγαίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου την Αθήνα σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7,Αθήνα)

Στόχος της εκδήλωσης είναι να βρεθούμε απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Αιγαίου, διοικητικοί υπάλληλοι και καθηγητές παλαιοί και νέοι με την προοπτική να συνεχίσουμε αυτό το μοναδικό προνόμιο που έχουμε ως μέλη του Πανεπιστημίου Αιγαίου, δηλαδή να έχουμε την «τιμή» να έχουμε φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και στα νησιά του.

Το πρόγραμμα της ημερίδας θα έχει διάρκεια 09:30 – 20:00 με τις ακόλουθες ενότητες:

  1. Μικρές ομιλίες αποφοίτων τύπου TEDx , ώστε να μάθουμε από τους απόφοιτους, πόσο τους βοήθησε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στα πρώτα τους βήματα, αλλά και πού εργάζονται σήμερα
  2. Παρουσίαση ερευνών από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου για τους αποφοίτους μας και την εργασιακή αποκατάσταση
  3. Παρουσιάσεις των τμημάτων από τους Προέδρους των Τμημάτων μας
  4. Ανοιχτή συζήτηση για το μέλλον του Πανεπιστημίου Αιγαίου με τη συμμετοχή Αυτοδιοικητικών από τα νησιά που εδρεύει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, με στόχο τη συνεργασία Πανεπιστημίου-Αποφοίτων και Τοπικών Κοινωνιών.
  5. Παρουσίαση από τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος
  6. Χαιρετισμούς από τους Συλλόγους Φοιτητών και Αποφοίτων των Τμημάτων του Πανεπιστημίου μας.

Την εκδήλωση θα την τιμήσει και η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας.

Παράλληλα, θα πραγματοποιήσουμε βραβεύσεις στους πρωτεύσαντες φοιτητές των 6 νησιών που συμμετέχει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στους πρώτους αποφοίτους τους Ιδρύματος, καθώς και στους πρώην Πρυτάνεις μας.

 

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά!

Κατεβάστε το πρόγραμμα: SAPA CAROUSEL