ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 2023 ΣΧΟΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

Το Γραφείο Διασύνδεσης  του Πανεπιστημίου Αιγαίου σας προσκαλεί στη δια ζώσης εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας 2023» της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, στις 17 Ιανουαρίου 2023, από τις 9:00 έως τις 21:00, στο Αμφιθέατρο του Κτηρίου Γεωγραφίας στο Λόφο Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Μυτιλήνη,

 

Παρακαλούμε όσοι και όσες επιθυμείτε να συμμετάσχετε με  δια ζώσης παρουσία στην εκδήλωση, να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής εδώ . Για τη συμμετοχή σας θα λάβετε Βεβαίωση Παρακολούθησης.

 

Σύμφωνα με το Πρόγραμμα, η εκδήλωση χωρίζεται σε δύο μέρη.

 

Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες/ουσες  στο 1ο Μέρος της Ημέρας Καριέρας αναμένεται να:

 

Οι συμμετέχοντες/ουσες στο 2ο Μέρος της  Ημέρας Καριέρας  πρόκειται να:

·         γνωρίσουν εταιρείες και φορείς και να έρθουν σε άμεση επαφή με στελέχη αυτών,       

·         συμμετέχουν σε 1-1 συνεντεύξεις δια ζώσης ή εξ αποστάσεως

 

Όσοι και όσες επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε 1-1 συνεντεύξεις καλείστε να συμπληρώσετε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συνέντευξη εδώ, εφόσον πρώτα μελετήσετε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας εδώ.

 

Σημειώνεται ότι οι εγγραφές  και οι δηλώσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συνέντευξη θα γίνονται και δια ζώσης.  Επίσης, οι εξ αποστάσεως συνεντεύξεις θα οριστούν με τις εκάστοτε εταιρείες σε δεύτερο χρόνο και όχι την Ημέρα της εκδήλωσης.

 

Επισημαίνεται ότι όσοι και όσες δεν βρίσκονται στη Μυτιλήνη μπορούν να συμμετέχουν στις εξ αποστάσεως 1-1 συνεντεύξεις και θα μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον μέχρι και την Παρασκευή 20/01/23.

 

Για επιπλέον διευκρινίσεις επικοινωνήστε στο liaison@aegean.gr